InnoGames

Innobar forge.png

Innobar thewest.png

Innobar grepolis.png

Innobar tribalwars.png

Innobar tw2.png

Redes Sociais

De Elvenar Wiki BR
Revisão de 16h03min de 17 de setembro de 2014 por Innogames (discussão | contribs) (Created page with "{{Innogames}} = Klánháború = right|link= A klánháború a korai középkorban játszódik. Minden játékos egy kis település vezetőjeként kez...")
(dif) ← Edição anterior | Revisão atual (dif) | Versão posterior → (dif)
Ir para: navegação, pesquisa
Innogames minilogo.png
Tribal Wars · The-West · Grepolis 
Forge of Empires · Tribal Wars 2 ·

Klánháború

Khlovag.jpg

A klánháború a korai középkorban játszódik. Minden játékos egy kis település vezetőjeként kezdi a játékot, aki hatalomra és dicsőségre törekszik. Irányításod alatt növekedik a település, a termelés, és felvirágzik a kereskedelem.

De nem csak a te településed növekszik ilyen ütemben, hanem a környező települések is! A körülötted élőknek mind azonos a célja: erős várossá válni. Mindenhol katonákat toboroznak, és erődítményeket építenek a városban. Erőszakos harcosok fosztogatnak és rabolják ki a környéket.

A játék folyamán találkozhatsz más játékosokkal, akikkel klánokat alapíthattok, hogy így segítsétek és támogassátok egymást.

Lassacskán a városod tovább nő, tovább erősödik, jobb egységeket tudsz csinálni, és végül eljön az idő, hogy elfoglalj más városokat is..

Regisztrálj most a játékba ingyen: Klánháború

Klanhaboruvaros.jpg